11 Nisan 2018 Çarşamba

Panel Çit

Panel Çit

Tırmanmayı engelleyici göz aralıklarına sahip, yüksek güvenlik ihtiyacına yönelik çözümler için Batı tel örgü panel çit tel çit idealdir. Klasik panel çit sistemi tüm projelerde ve özel alanlarda uygulanabilen ve her türlü zeminde uygulanabilen en uygun çözümleri Batı panel çit tel örgü sunmaktadır. 

Batı panel çit tel çit klasik, rijitliği ve sağlamlığının yanısıra çevre güvenlik ihtiyaçlarında dekoratif tasarımı ile tüm ölçülerin uyum içerisinde kullanılabildiği bir panel sistemidir. 

Batı tel örgü panel çit tel çit güvenlik ihtiyaçlarının yanısıra estetik ve modern renk seçenekleriyle zevkinize uygun tasarım olanakları sunar. 

Ekonomik yapı ve hızlı montaj ile çalışma ve yaşam alanlarınız sizin için güvenli kılar. 

Dekoratif:
50xl50 mm göz aralıkları ve simetrik yapısı sayesinde tüm yükseklikteki panellerin uyum içerisinde kullanılabildiği klasik panel çit sistemidir. Batı tel örgü panel çit tel çit tüm projelere dekoratif ve güvenli çözümler sunar. 

Uzun Ömür: 
Galvaniz üzeri polyester kaplama sayesinde uzun yıllar bakım gerektirmeden işlevini yerine getirebilen kendisini kanıtlamış bir panel çit sistemidir. 

Kolay Montaj: 
Tüm kelepçe sistemleri ile kolayca kullanabilen, klasik, her türlü zemin koşullarında kolaylıkla uygulanabilir. 

Tam Sistem Çözümü :
Batı tel örgü panel çit tel çit özel olarak geliştirilmiş aksesuarlarının yanısıra, kendine özgü kanatlı ve sürgülü kapı sistemleri bulunan klasik sistemi proje bütününde tam bir uyum sağlar. 

Panel Sistemi : 
250 cm genişliğinde ve 6 ayrı yükseklikte üretilmekte olan klasik paneller galvaniz üzeri polyester kaplaması sayesinde yüksek korozyon direncine sahip dekoratif çözümler sunar. Batı tel örgü panel çit tel çit benzerlerinden farklı ve özel dizaynı sayesinde değişik yüksekliğe sahip paneller birbirleri ile uyum halinde kullanılabilirler. 

Renk Seçenekleri : 
Galvaniz üzeri polyester kaplama teknolojisi sayesinde bakım gerektirmeyen klasik panel sisteminde RAL 6005 yeşil ve tüm RAL renklerinde üretimini yapmaktayız. 

Panel çit, tel çit, Çit tellerinin üzeri, konutların, fabrikaların, askeri bölgelerin, hava alanlarının, sınır bölgelerinin vb. alanların çevresinin güvenlik ve koruma amaçlı çevrilmesinde kullanılır.

Kullanım Alanları

Özel Güvenlik Bölgeleri, Meskun Mahaller, Spor Kompleksleri, Özel Araziler, Bahçe Çerçeveleri, Çeşitli Endüstriyel işlerde, Çelik Konstrüksiyonlu Uygulamalar, Çiftlikler, Askeri Alanlar, Havaalanları, Fabrika Ambar ve Depoları, Tarlalar, Koruma ve Sınır Belirleme Amaçlı Tüm Alanlar, Parklar, Bahçeler, Fabrikalar, Otoyollar, Organize Sanayi Siteleri, Siteler...

Kaynak: http://batitelorgu.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pano Çit

Pano Çit Pano çit; güvenlik amaçlı kullanılmaktadır. Pano çit, güvenlik amaçlı kullanılmasının yanında, estetik görüntüsü bakımından old...